Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri
Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

Çay ağacı, yalnızca Avustralya'da veMyrtle ailesine aittir. Hem aromaterapide hem de çeşitli kozmetik ürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılan çay ağacı yağı üretiliyor: Yaprakları esans bakımından zengindir ve kafur gibi kokuyor ve çeşitli şifa özellikleri var.
Çay ağacı yağı Çok amaçlı çay ağacı yağıbir antiseptik, antifungal ve bakterisidal ajan yanı sıra bir anti-viral ve güçlü anti-inflamatuar doğal preparat olarak. Buna ek olarak, yatıştırıcı ve balgam söktürücü etkisi vardır, balgamdan gelen solunum yollarını temizler ve hastanın genel durumunu hafifletir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, boğaz, ağız, burun diş ve KBB hastalıklarıyla yıkamak veya etkilenen bölgelerde losyonlar oluşturmak için çoğunlukla dışarıdan (aroma lambası ile) kullanılır. Cilt hastalıkları, böcek ısırığı, yaralar ve diğer yaralanmalarla yağ acıyı hafifletir ve hızlı iyileşmeyi sağlar.
Akne çay ağacı Kozmetoloji alanında çay ağacı yağısağlık ve cilt bakımına yönelik pek çok ürünün bileşenlerinin bileşenlerinden biridir. İyileştirici nitelikleri sayesinde etkili bir şekilde iyileştirir, canlandırır, besler ve korur. Bu yağa dayalı bir krem, hassas ve yağlı ciltler için daha uygundur.
Çay ağacını etkili bir şekilde sivilce rahatlatır,furunkles, egzama, akne ve diğer bulaşıcı hastalıklar. Bunu yapmak için, temiz bir şekilde yıkanan bir cilt üzerinde, her sivilceyi nazikçe pamuklu bir bez ile yağlayın (yalnızca işaretle). İşlem günde birkaç kez yapılmalıdır, akne kurumaya başlayacak, kızarıklık, tahrişi giderecek, enfeksiyonun yayılmasını durduracak ve hasar görmüş hücrelerin rejenerasyonunu hızlandıracaktır. Çay ağacına giren maddeler, döküntülerin ortaya çıkmasına neden olan bakterileri yok eder, bu nedenle diğer eter bileşenleri veya basit bir baz olan gliserin, bitkisel yağ ile seyreltilmesi önerilir.
Sorun cildi önlemek içinçay ağacı yağı eklenerek banyo yaptırılması önerilir. Aynı zamanda çürüklere, yanıklara, sedef hastalığına ve zedelenmelere yardımcı olur, soğuk algınlığı, SARS, herpes ve grip tedavisinde kullanılır.Çay ağacı yağı ne kadardırBenzer bir yöntem pamukçuk, trikomonas vajiniti, sistit ve diğerleri gibi jinekolojik hastalıklarda da yaygındır.
Genel olarak, bunun bir her derde deva olduğu söylenemez.tüm hastalıkları tedavi edin, ancak bu doğal hediyenin tüm faydalarını inkar etmeyin. Ne kadar çay ağacı yağının maliyeti sorusu üzerine, eğer çok faydalı ise, nispeten ucuz olduğunu ve hacime bağlı olarak fiyatın değişebileceğini söyleyebiliriz. Örneğin, 15 mililitrelik bir şişe size 20 dolara mal olacak. Bu eterik mucizenin tüm yararları göz önünde bulundurulduğunda, ev tıp merkezinizde haklı olarak yer alabilir.

Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

Related news

  • Global bilgisayar ağları
  • Fayans aralarını doğal yollarla temizleyin
  • 19 Mayıs Mesajları
  • Hermes Pre-Fall 2017 Koleksiyonu
  • Vitaminler Elevit: yorumlar

  • Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri


    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri

    Çay ağacı yağı ve benzersiz özellikleri